CURRENT PROJECTS

Hier vindt u een overzicht van onze lopende projecten.

  WAT IS BUILDING MANAGEMENT?

  Het in opdracht begeleiden van een omvangrijk nieuwbouwproject, ingrijpende renovatie, commerciële utiliteitsbouw en smaakvolle interieuraanpassingen is de andere kernactiviteit van The Contractors. Die discipline valt onder de noemer ‘Building Management’. Opdrachtgevers die tot de verbeelding spreken zijn bouwbedrijf Ballast Nedam, Koninklijke BAM Groep, bouw- en ontwikkelingsbedrijf Hillen & Roosen, BBtN (inmiddels omgedoopt tot Citypole).

  WAT IS SPECIAL PROJECTS?

  De opdrachtgever, particulier of zakelijke relatie, doet direct zelf zaken met The Contractors. Van gedetailleerde offerte tot uiteindelijke oplevering heeft de klant één op één contact. Er worden in samenspraak goede en sluitende afspraken gemaakt over gekozen werkwijze, ingeschakelde vakmensen en gebruikte bouwmaterialen. En, heel belangrijk, daardoor achteraf geen onvoorziene kostenstijgingen of andere ‘verrassingen’. Totale coördinatie in één hand. Ook kiezen opdrachtgevers steeds vaker voor de turn key-solution, het ‘sleutelklaar” opleveren. De sleutel tot succes…

  WAT IS EXTERIOR?

  Exterior of Exterieur is de benaming voor de buitenkant, het uiterlijk, het aanzicht van een object of bouwwerk. Alle fysieke elementen aan de buitenkant van een gebouw zoals buitenkozijnen, het balkon en het dak behoren tot het exterieur. In de jaren is het begrip exterieur in de architectuur steeds breder gedefinieerd. Ook de tuin, de oprit, het hek enz. worden bij het exterieur betrokken.