Over

Office The Contractors

‘’Goed zijn is niet genoeg, je moet beter zijn.’’ Dat zegt eigenaar-directeur Marcel van Til van The Contractors. De ambitieuze Vinkevener zit al van jongs af aan in het metier en heeft construeren en renoveren – bouwen en verbouwen – met de spreekwoordelijk paplepel ingegoten gekregen. En tot kunst verheven. Tot zijn doelgroep behoren vermogende private personen en het bedrijfsleven. The Contractors is in 1990 opgericht.

Van uitdagende objecten op zowel het particuliere als zakelijke vlak heeft hij een specialisatie gemaakt. Op zijn palmares staan oogstrelende prestigieuze (totaal)projecten, allemaal gerealiseerd onder het motto ‘traditie in perfectie’ ‘’Het gaat erom dat je behoeften en wensen van de opdrachtgever begrijpt en die weldoordacht kunt vertalen in een schitterend eindresultaat. Van nagenoeg simpele ruwbouw tot exclusief in- en exterieur’’, aldus Van Til.

The Contractors is een bedrijf dat werkt met professionals en volgt de ontwikkelingen op de markt nauwlettend. ‘’Als je op hetzelfde spoor blijft zitten, word je overreden.’’

Hiermee onderstreept Van Til zijn innovatieve en creatieve vooruitdenken. En handelen. Kiezen voor The Contractors is kiezen voor de kortste lijn. Vooral kiezen voor een een-op-een-relatie als het gaat om bouwbegeleiding en uitvoering. Of het nu gaat op zogenoemde Special Projects of Building Management. Het is in alle gevallen kiezen voor ‘traditie in perfectie’. Kiezen voor maatwerk! Kiezen voor persoonlijke ondersteuning! Kiezen voor The Contractors!